gravid og fødselsbehandling i herning

Gravid og fødsels behandling

Vi behandler smerter i forbindelse med graviditet. Herunder smerter i bækkenet. Smerter imellem skulderbladende, som følge af tryk på ribben og mellemgulv. Smerter i bindevævet/ ligamenterne omkring livmoderen.
Ligeledes behandler vi smerteproblematikker efter fødslen som kan bestå af skævheder og spændinger omkring bækkenet og korsbenet.
Kroppen udsættes for en stor belastning under graviditet og fødsel. Især bækkenbundens muskler belastes og under fødslen sker der en stor udvidelse. Du kan opleve problemer med at holde på vandet. Der kan være flere årsager til, at disse gener kan være vedvarende og hos Hernings osteopati og fysioterapi er vi specialiseret i at varetage disse problematikker.

Rectus diastase og delte mavemuskler

Dette er en separation af de lige mavemuskler. Denne opstår grundet et øget indvendigt pres som f.eks. en baby mod bindevævstrøget (linea alba) som løber op langs mavemusklerne. Dette bindevæv vil strækkes, blive tyndere og svagere hvorfor rectus diastase opstår. Delte mavemuskler kan forårsage smerter i lænd og bækken. Hvorfor det er vigtigt med specialiseret træning for at få bindevævet til at re-organisere sig. Hos Herning Osteopati og fysioterapi er vi specialiseret til at varetage disse problematikker.